Setmanari d'informació local - 138 anys

Rajoy es reunirà amb Torra «quan formi govern»

21201

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha assegurat aquest dijous que es reunirà amb el president de la Generalitat, Quim Torra, «quan constitueixi un govern» a Catalunya. També li ha sol·licitat un Executiu «normal, sense empresonats ni escapolits, que es comprometi a complir la llei i recuperar la normalitat». «Està única i exclusivament a les seves mans», ha emfatitzat.

«Però clar, ha de ser un Govern normal, no es pot pretendre fer un Govern amb dues persones que són a la presó, als quals els tribunals no els deixen sortir, o amb dues persones que estan escapolides de la Justícia i viuen a Brussel·les», ha manifestat, en al·lusió a Josep Rull, Jordi Turull, Toni Comín i Lluis Puig.

Rajoy demana a Torra que no faci «com el seu antecessor»

Rajoy ha dit que ell no descarta la possibilitat de noves eleccions a Catalunya i ha assenyalat que això «no tendria sentit». Després de demanar-li si està disposat a reunir-se amb Torra al maig o juny, el cap del Govern espanyol ha dit que «si em crida i quan constitueixi un govern, per descomptat em reuniré. És la meva obligació».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.