Setmanari d'informació local - 138 anys

El projecte de Son Bordoi, a debat aquest dimarts al Parlament

21271

El Parlament debatrà aquest dimarts a les 09.30 hores sobre el projecte de Son Bordoi, després que el Grup Balear d'Ornitologia (GOB) demanés el dimarts 22 de maig la seva paralització i exigís al PSIB explicacions sobre el seu paper, així com sobre els seus possibles interessos en relació a la construcció d'aquest complex urbanístic.

Segons ha detallat en un comunicat l'entitat ecologista, la solució a l'accés a l'habitatge «passava per atacar el problema en tota la seva complexitat i no per seguir construint i despersonalitzant les darreres àrees rurals».

Des del GOB varen exposar que la relació entre Son Bordoi i el PSIB «apareix gairebé des del començament, a través del seu principal primer promotor urbanístic, José Miguel García». «Per motius desconeguts, García va traspassar els terrenys pocs mesos abans de l'aprovació de la Ley Carbonero a Haras Gestión del Suelo, una de les societats pantalla de l'empresari Martí Gual», han afegit.

Per la seva banda, el portaveu del PSIB, Iago Negueruela, va assegurar el dijous 24 de maig que les acusacions del GOB contra els del PSIB són «absolutament falses».

La Cambra discutirà el tema arran de la intervenció de la diputada del Grup Parlamentari Mixt, Xelo Huertas, que demanarà a la presidenta del Govern, Francina Armengol, per les declaracions del GOB.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.