Setmanari d'informació local - 138 anys

La Defensora de la Ciutadania de Palma va tancar el 2017 amb un 76,4% d'expedients més

21375

L'Oficina de la Defensora de la Ciutadania de Palma va tancar el 2017 amb un total de 270 expedients, fet que suposa un increment del 76,4 per cent respecte a l'any anterior, en què es varen registrar 153 expedients.

Així ho anunciat aquest dijous la defensora de la ciutadania, Anna Moilanen, durant la presentació de la Memòria de 2017 a l'Ajuntament de Palma.

Moilanen ha assegurat que si 2016 va ser un any de «ressorgiment», l'any 2017 va ser de «consolidació i expansió» i ha ressaltat l'increment en el nombre d'expedients i del volum de treball.

Pel que fa als casos atesos, la defensora ha exposat que la tipologia de problemes continua sent el mateix i ha instat que els drets de la ciutadania «siguin garantits no només de forma teòrica sinó també de forma eficient i pràctica».

Principalment, s'han obert expedients per motius relacionats amb llicència d'obres, urbanisme, Emaya i seguretat ciutadana. «El ciutadà necessita veure que el seu problema es resol, no estar eternament en tràmit», ha afegit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.