Setmanari d'informació local - 138 anys

IB3 estrena la minisèrie 'Gàbia' basada en els darrers atemptats d'ETA a Mallorca

21393

La radiotelevisió IB3 estrenarà el pròxim mes de juny la minisèrie 'Gàbia', basada en els darrers atemptats d'ETA que tengueren lloc a Mallorca el 2009.

Segons ha explicat l'ens públic, la producció s'emetrà en dues parts. En concret, dilluns que ve dia 4 i el dilluns 11 de juny en el prime time. 'Gàbia' ha estat escrita i dirigida per Marcos Cabotá i compta amb el suport de Nova Televisió (Grup Serra).

Així mateix, la minisèrie narra aquests atemptats que posaren fi a la vida de dos joves guàrdies civils. Xavi Núñez, Antonia Payeras, Miguel Ángel Jiménez, Santi Celaya o Carolina Meijer són alguns dels actors que formen part d'aquesta trama que té la col·laboració especial de l'actor Javivi Gil. La Colònia de Sant Pere, Jornets i el Restaurant La Rigoletta, un dels establiments reals afectats per aquests atemptats, foren les localitzacions triades per situar la producció.

Segons ha explicat IB3, el primer capítol arrenca amb l'atemptat i com viu la societat mallorquina aquest atac. En aquest sentit, Xavi, un jove mallorquí amb molts problemes personals i que fa treball de manteniment de vaixells en un port de Mallorca, coneix un matrimoni del País Basc a qui ajudarà en la posada a punt de la seva embarcació, mentre queden atrapats a l'illa per a l'Operació Gàbia activada per les forces de seguretat.

Finalment, des de l'ens públic han remarcat que aquest dilluns a les 19.30 hores tendrà lloc la preestrena al Cinema Ciutat amb la presència del director i actors protagonistes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.