Setmanari d'informació local - 138 anys

L'STEI proposa la jubilació parcial per al personal d'administració i serveis

21429

L'STEI Intersindical, que s'ha reunit aquest divendres amb les patronals de la concertada d'Escola Catòlica, CECE i Cooperatives d'Ensenyament, ha proposat la pròrroga de la jubilació parcial per al personal d'administració i serveis.

Segons han recordat, a l'abril va tenir lloc en la Conselleria d'Educació i Universitat la signatura d'un acord perquè les persones nascudes entre 1958 i 1959 es poguessin acollir a la jubilació parcial, segons l'establert per la Seguretat Social.

A aquest efecte, l'STEI havia presentat un estudi de viabilitat econòmica d'aquesta mesura. En la reunió d'aquest divendres han plantejat a les patronals un estudi similar de cara a fer extensiva la pròrroga de la jubilació parcial per a les persones d'administració i serveis nascudes els mateixos anys.

En aquest sentit, recorden que així com el personal docent de la concertada està en règim de pagament delegat, en el cas del personal d'administració i serveis són els centres els qui fan l'abonament de les nòmines.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.