Setmanari d'informació local - 138 anys

Gabacho Maroc i Anna Ferrer estrenen ‘Cançons de la Mediterrània’

22339

Gabacho Maroc i Anna Ferrer estrenen aquest dimecres a ses Voltes les noves 'Cançons de la Mediterrània', que cada dijous ompliran el Parc de la Mar de música. El concert començarà a les 21 hores i és de franc. L’Àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística ha recuperat enguany el cicle.

Gabacho Maroc és una formació integrada per set membres de tres països diferents: Marroc, França i Alger. Empren instruments tradicionals marroquins, percussions africanes i del Magreb mesclades amb metalls i un toc de jazz. La seva músic s’apropa a l’afrojazz i beu dels ritmes berbers. Dirigits per Maalem Hamid Moumen, les seves composicions s’inspiren en l’herència del gnaoua, la música africana, el jazz, el flamenc i la tradició berber. El grup ha publicat dos àlbums: 'Bissara' i 'Tawassol'.

Anna Ferrer, per la seva banda, presentarà el seu projecte 'Tel·lúria', música d’autor inspirada en Menorca i la seva cultura. 'Tél·lúria' recorre la profunditat, la connexió amb la terra, la celebració, la reflexió, l’espiritualitat, el joc, l’amor i la sensualitat. Ferrer, cantant i autora dels temes, ha reflectit en el disc tot allò que identifica l’illa d’on ve i cap a la que, sempre, torna.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.