Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort invertirà 321.000 euros en la tercera fase de millores del bosc de Bellver

22375

El regidor d'Infraestructures i Accessibilitat, Rodrigo A. Romero, ha presentat aquest dijous la tercera fase de millores del camí perimetral de la zona de bosc que envolta el Castell de Bellver i s'endinsa a la Finca de Son Berga en la qual l'Ajuntament invertirà 321.000 euros.

Les millores d'aquest camí, de 450 metres de longitud i quatre metres d'ample, seran finançades al 50 per cent amb el Programa Operatiu Feder. Es calcula que les obres de la fase 3 s'iniciaran en cinc o sis mesos.

El pla d'ús i gestió de l'Ajuntament de Palma estableix una sèrie de mesures preventives i correctives que evitin la degradació progressiva de la flora i fauna de la zona, que aquests darrers anys, «s'ha vist afectada per la pressió humana i el canvi climàtic», segons ha afirmat Romero.

Novetats
El sender de la fase 3 s'elevarà 15 centímetres per a facilitar l'evacuació fluvial i evitar l'erosió i arrossegament de terres de la zona. A més, s'incorporaran dues cunetes i es crearan diferents passos d'aigua per evitar que es generin canals naturals, així com la construcció d'un muret de diferents altures.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.