Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana rebrà 16.000 euros per al foment de la creació literària en català

22549

El ple del Consell de Mallorca ha aprovat aquest dijous, amb el vot en contra de PP i Ciudadanos la concessió d'una subvenció de 16.000 euros a l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC) per dur a terme una sèrie d'activitats que fomentin la creació i el consum de cultura en català.

Algunes d'aquestes activitats són els premis literaris Cavall Verd, l'activitat Espai Reverb, l'edició de Nova Bibliogràfica dels escriptors de les Illes i el recital literari Festival Poèsart d'Artà de vi i poesia.

La institució insular ha informat en un comunicat que va començar a concedir aquesta subvenció en l'any 2006 i la va mantenir fins a 2010. El 2011 es va deixar de concedir per motius de restricció pressupostària i el 2017 es va tornar a atorgar de nou perquè «compleix amb les finalitats que ha de fomentar aquesta institució»

Així, donar suport a la dinamització de la creació literària en català i de la cultura, així com a les entitats i associacions que les promouen són algunes d'aquestes finalitats.

El Consell ha indicat que l'AELC és «l'única associació amb implantació a Mallorca que representa escriptors en llengua catalana i que compta amb més de 1.460 socis, 140 d'ells mallorquins».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.