Setmanari d'informació local - 138 anys

Afedeco, Pimeco, CAEB i Pimem insisteixen en la dimissió d'Aurora Jhardi per la venda il·legal ambulant

22725

Afedeco, Pimeco, CAEB i Pimem han reiterat aquest dimecres la seva petició perquè la regidora de Funció Pública i Govern interior dimiti per la seva «tolerància, permisibilitat i condescendència» davant la venda il·legal ambulant que consideren «contrària als drets humans».

Segons recorden, aquesta posició és «unànime» en tot el sector empresarial i ja s'ha coordinat a principis d'abril, sense que fins a la data s'hagi donat una resposta «amb garanties i sostenible», a causa d'un «equilibri de forces al Govern municipal, on la veu de Jhardi ha prevalgut sobre el resta de l'equip».

Així, considerem que des de l'Ajuntament de Palma s'ha jugat el «birlibirloque» eliminant aquesta pràctica il·legal i «passant-la d'una ordenança a una altra, per després anar deixant passar el temps amb el propòsit que Jhardi podria salvaguardar els seus principis personals».

D'aquesta manera, les patronals de comerç Afedeco i Pimeco i les seves respectives confederacions Pimem i CAEB diuen «ja n'hi ha prou» a la «desconsideració i engany» als mercaders que es mostren «desencantats i sorpresos amb l'ordenança presentada el dijous».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.