Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort es mostra «satisfeta» per la creació d’una comissió de coordinació a l’aeroport de Son Sant Joan

22819

El comitè de coordinació aeroportuària de les Balears s’ha reunit aquest dematí a l’Aeroport de Menorca per tractar, entre altres temes, la creació de les comissions de coordinació de Palma i d’Eivissa, les primeres que es creen en el conjunt de l’Estat espanyol. Segons l’Ajuntament aquesta comissió «suposa una passa important cap a la participació de les institucions autonòmiques i locals en la gestió dels aeroports amb un tràfic superior als 8 milions de passatgers».

A l’acte hi ha assistit el batle de Palma, Antoni Noguera, qui ha expressat la seva satisfacció per a la consecució d’aquesta iniciativa que comptarà amb la participació de representants municipals i que «permetrà avançar cap al model de cogestió que sempre hem demanat de les principals infraestructures que s’ubiquen dins el nostre municipi». L’aeroport de Son Sant Joan a Palma podia optar a la creació d’aquesta comissió de coordinació atenent la importància del trànsit que suporta, prop de 28 milions de passatgers en el 2017. Entre d’altres funcions, les comissions de coordinació aeroportuària tendran la funció de vetllar per l’adequada qualitat dels serveis aeroportuaris i l’activitat que s’hi desenvolupa a les seves instal·lacions. A més, podran col·laborar en la definició de les estratègies a desenvolupar a cada un dels aeroports en l’àmbit comercial.

Formaran part d’aquesta comissió, el director/a de l’aeroport i representants del Govern de les Illes Balears i dels Ajuntaments de Palma (Palma) i Sant Josep (Eivissa), municipis on estan radicades les infraestructures aeroportuàries, i els consells insulars.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.