Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] MÉS: «La perillositat no és un argument per dur a terme l’autopista de Llucmajor a Campos»

L’actual conseller de Desenvolupament Local desmuntava, l’any 2015, els arguments que ara s’utilitzen per fer l’autopista

23577

Arran de la polèmica que està suscitant el projecte d’autopista de Llucmajor a Campos impulsat pels partits del Pacte (PSIB, MÉS i Podem), ha aparegut a través de les xarxes socials dels col·lectius ecologistes com el GOB i Terraferida, un vídeo on apareix l’actual conseller insular de Desenvolupament Local, Joan Font, qui aleshores era el portaveu de MÉS al Consell, a un acte organitzat per la Plataforma Antiautopistes, explicant els arguments de la formació ecosobiranista en contra de l’autopista.

En el vídeo, el conseller de MÉS dóna les gràcies al GOB «per la feina que fan en contra d’aquest projecte» i explica perquè l’argument de la perillositat per la construcció d’una autopista no és vàlid. És a dir, considera que la perillositat és un problema que és pot solucionar sense la necessitat de construir una autopista. 

Finalment, Font assenyalava l’any 2015 que el gran interès (aleshores del PP) per dur a terme aquest macroprojecte era una millor connexió de les grans superfícies de la zona de l’autopista de Llucmajor i l’autopista d’Inca, amb la zona de Campos i Santanyí. El 2017, Joan Font, així com la resta de membres de MÉS en el Consell, votava a favor del projecte.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.