Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSIB expressa la seva preocupació per «la deriva extremista» de la dreta

24709

El portaveu del PSIB, Andreu Alcover, ha manifestat aquest dilluns la seva preocupació per «l’increment de l'extrema dreta i la deriva extremista» de la política, un fenomen que al seu entendre és «fruit dels posicionaments de diferents partits en determinades polítiques».

Així s'ha expressat Alcover qui s'ha referit a l'acte de VOX aquest diumenge a Vistalegre, l'aparició de «cartells franquistes i missatges d'odi» a Eivissa i les eleccions al Brasil.

Respecte a l'acte de VOX a Vistalegre, el portaveu del PSIB ha indicat que és un «dels primers símptomes» d'aquesta deriva. Davant d'això, ha demanat a les forces polítiques «un canvi d'actitud». «Entre tots, i quan dic tots em refereix a tot l'arc parlamentari, hauríem de posar una mica de sentit comú per intentar que això no vagi a més», ha declarat. A més, Alcover ha manifestat que «el PP hauria d'estar preocupat» per VOX.

D'altra banda, preguntat sobre el suposat adoctrinament en centres escolars de les Balears, Alcover ha indicat que no li consta que hi hagi cap denúncia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.