Setmanari d'informació local - 138 anys

Ferran Rosa substituirà Joan Groizard a la Direcció General d'Energia

25171

El Director General d'Energia i Canvi Climàtic i membre de l'executiva de MÉS per Mallorca, Joan Groizard, ha dimitit aquest dijous dels seus càrrecs per ocupar la plaça de director de l'Àrea d'Energies Renovables a l'Institut per a la Diversificació i l'Estalvi d'Energia, depenent del Ministeri per a la Transició Ecològica.

Per això, Groizard s'ha dirigit a la militància de la formació per explicar la seva dimissió dels càrrecs. En la carta, explica que «després d'un procés de selecció ha estat escollit» per ocupar aquest càrrec al Govern espanyol. «Això suposa una oportunitat professional a nivell personal».

Per aquest motiu, Ferran Rosa serà l'encarregat de substituir Groizard al capdavant de la Direcció d'Energia. I la vacant que ha deixat Joan Groizard a l'executiva del partit serà ocupat per Rafel Sedano, qui fou la segona persona més votada per a l'àrea de comunicació a la passada Assemblea General de MÉS celebrada a Lloseta.

Cal recordar que Groizard fou l'encarregat de dur a terme el projecte de Llei de Canvi Climàtic i Transició Energètica durant aquesta legislatura.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.