Setmanari d'informació local - 138 anys

Sánchez ratifica la candidatura d'Armengol per intentar revalidar la presidència del Govern

25519
Sánchez altres membres del PSOE han donat suport a Armengol. | PSIB-PSOE

El PSOE ha ratificat la candidatura de Francina Armengol per revalidar la presidència del Govern de les Illes Balears en un Comitè Federal celebrat aquest dissabte a Fuenlabrada (Madrid).

La secretària general del PSIB-PSOE ha volgut agrair a la militància socialista la seva confiança en la seva candidatura a la reelecció i ha avançat que se sent «amb força, ganes i il·lusió per consolidar les polítiques progressistes iniciades aquesta legislatura».

Armengol ha participat posteriorment en l'acte de proclamació de les candidatures autonòmiques, juntament amb el secretari general i president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, on ha agraït també el suport del conjunt del PSOE «per poder seguir liderant el canvi a Balears».

La secretària general ha assegurat que el seu equip du «més de tres anys i mig constatant que la política serveix per millorar la vida de la ciutadania i per transformar la realitat, tal com estam demostrant a les Balears des del diàleg i el consens».

De cara al futur, Armengol ha avançat que volen apostar «per unes illes que creixen però que redistribueixen la riquesa, mediambientalment sostenibles, perquè volem un futur millor pels nostres ciutadans». Finalment, ha demanat l'ajuda de tota la militància socialista per «consolidar el canvi a les Balears».

Armengol ha estat recolzada durant la proclamació d'aquest dissabte pel secretari general del PSOE i president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, la secretària d'Organització dels Socialistes de Balears, Silvana González, i els membres del Comité Federal per Balears com són Xisco Antich, María José Camps, Antonio Pareja i Sílvia Cano.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.