Setmanari d'informació local - 138 anys

Company (PP) diu ara que l'esquerra «viu del 'postureig' i de l'eslògan»

25719
Biel Company fent el gest d'una postura solemne durant la seva intervenció a Eivissa. | PP Balears

El president del PP de les Illes Balears, Biel Company, ha assegurat aquest dissabte que el PP «és l'única opció garanteix un canvi de Govern» i «acabar amb els Pactes d'esquerra» que governen les institucions de les Illes Balears.

Company, que ha clausurat la Intermunicipal del PP d'Eivissa, ha reiterat que el PP «és l'única opció creïble» a un Govern que ha definit «de 'postureig' i eslògan», incapaç de «resoldre els problemes de la gent tot i comptar amb 1.350 milions d'euros més que la passada legislatura».

El president autonòmic dels populars ha criticat «la política prohibitiva» del Govern i s'ha referit a les lleis de Turisme, Agrària i del Sòl que ha canviat el Pacte, que a parer seu, «perjudiquen l'economia de les illes». «Armengol només xerra de repartir riquesa, però no de com generar-la», ha etzibat.

El president popular ha dit que els governs d'esquerra «han viscut de les rendes» durant tota la legislatura, però ha advertit que «se'ls acaba el crèdit i el marge per seguir enganyant a la societat amb anuncis que després no es compleixen».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.