Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 135 anys

El PP de Palma presenta una proposta «anti pintades vandàliques»

26165

La portaveu del PP a l'Ajuntament de Palma, Margalida Durán, ha presentat aquest dimarts una proposta «integral contra de les pintades vandàliques» que, entre altres mesures, inclou el «foment del grafit en llocs autoritzats».

Durán, qui ha explicat que per a realitzar aquesta proposta s'ha fet un estudi previ de les normatives aplicades a la resta de capitals de l'Estat, ha afirmat que «es fa imprescindible lluitar d'una manera eficaç contra aquest tipus de vandalisme».

Segons ha assenyalat, «per a això cal adoptar mesures en molt diversos àmbits, en primer lloc, facilitant les intervencions de neteja, agilitzant el procediment administratiu i assegurant que es compleixin els requisits tècnics que requereixen aquest tipus d'intervencions en el patrimoni».

Ha afegit que s'han d'impulsar «mesures de conscienciació social i ciutadana, entre les quals s'ha d'incloure el foment del grafit en els llocs autoritzats, així com aplicar mesures preventives i dissuasives, com l'agreujament de les sancions i la intensificació de la vigilància policial i la col·laboració amb les instàncies judicials».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris