Setmanari d'informació local - 138 anys

Cosme Bonet (PSIB): «Afrontam l'etapa preelectoral amb el partit tensat»

27111
Cosme Bonet serà l'encarregat de coordinar la campanya electoral de l'agrupació mallorquina del PSIB. | PSIB-PSOE

La federació de Mallorca del PSIB ha constituït aquest cap de setmana el seu Comitè Electoral. Segons han explicat, es tracta de l'òrgan encarregat de planificar i dirigir la campanya i precampanya electorals. Aquest, serà coordinat per Cosme Bonet.

Tal com ha explicat el coordinador socialista, «posam velocitat de creuer a una maquinària electoral que fa temps que està en marxa, amb l'objectiu únic de revalidar les majories d'esquerres i consolidar el canvi iniciat el 2015 per poder continuar transformant Mallorca amb més drets, blindant les polítiques socials, garantint la igualtat d'oportunitats, atraient un turisme de qualitat, assegurant la redistribució del creixement econòmic i lluitant per una ocupació digna i de qualitat».

En concret, Bonet ha avançat que pels 'socialistes' «és de cabdal importància la campanya municipal, ja que som un partit amb una forta implantació territorial i és des de cada territori des del qual volem consolidar i ampliar la majoria d'esquerres que aspiram a tenir per continuar governant, per primera vegada, dues legislatures seguides».

Si bé els socialistes illencs encara han de cloure el procés de primàries per a la candidatura insular i per als municipis de més de 20.000 habitants, Bonet ha ressaltat que tindran «les millors candidatures i el millor projecte per donar la batalla a les eleccions del 26 de maig, amb solucions concretes als problemes i als reptes de la ciutadania dels nostres pobles, de Mallorca i de les Balears».

Finalment, el coordinador insular ha assegurat que la federació afronta aquesta etapa preelectoral «amb el partit tensat, fent feina per aconseguir el suport majoritari de la ciutadania i sobretot, amb la satisfacció de la feina ben feta durant aquests gairebé quatre anys de legislatura a totes les institucions», sigui al govern o bé a l'oposició.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.