Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSIB posa en marxa l'elecció de candidatures als municipis menors de 20.000 habitants

27147

El PSIB de Mallorca han reunit aquest dilluns a la Comissió Executiva per a aprovar el reglament de candidatures dels municipis menors de 20.000 habitants i la celebració de la Conferència Política insular.

Segons ha informat la formació, la secretària general, Mercedes Garrido, ha explicat que el PSIB comença l'últim tram de la legislatura «amb il·lusió, força i definint les candidatures per a encapçalar el projecte polític», amb les candidatures ja proclamades de Virgili Moreno a la batlia d'Inca, Alfonso Rodríguez a la de Calvià i Gori Estarellas a la de Llucmajor.

Unes candidatures a les quals s'uniran, una vegada acabat el període de recollida d'avals el pròxim dia 23, les de Catalina Cladera al Consell de Mallorca, Jose Hila a la batlia de Palma, Miquel Cabot a la de Marratxí i Núria Hinojosa a la de Manacor.

Quant a les candidatures als municipis de menys de 20.000 habitants, Garrido ha avançat que amb l'aprovació del reglament per part de la Comissió Executiva «ja es poden començar a presentar les precandidatures municipals que en els pròxims dies i setmanes s'aniran coneixent».

A més, també s'ha aprovat la celebració d'una Conferència Política insular, que serà coordinada per Marc López, qui, segons Garrido, «té un màxim coneixement del Consell de Mallorca com a secretari tècnic del departament de Territori i Infraestructures i que també coneix perfectament el partit com a secretari general de Joventuts Socialistes de les Balears».

Precisament, López ha explicat que la Conferència Política pretén «parlar de projecte polític per a Mallorca, tant pel qual afecta el Consell de Mallorca com el que té a veure amb els ajuntaments».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.