Setmanari d'informació local - 138 anys

El secretari general del PP: «El discurs de Bauzá només representa a Bauzá»

27367

El secretari general del PP balear, Toni Fuster, ha declarat aquest dijous que «el discurs de Bauzá només representa a Bauzá» i ha acusat l'expresident del Govern d'haver volgut «fer mal» al partit amb la seva decisió.

Així s'ha expressat Fuster després que l'expresident del PP José Ramón Bauzá anunciés aquest dimecres la seva baixa com a militant del partit i la seva renúncia a l'acta de senador. Ho va fer mitjançant una carta en la qual acusava el seu partit d'haver estat a les Balears «el que ha sembrat i regat un nacionalisme que l'esquerra no ha necessitat més que explotar».

Per això, Fuster ha considerat que Bauzá ha volgut «fer mal» al partit, si bé creu que no ho ha aconseguit. A més, el secretari general ha dit que l'actual projecte de la formació a les Illes està basat en la «moderació i la centralitat». «Així ho varen decidir els nostres afiliats de forma majoritària en l'últim Congrés autonòmic que va elegir a Biel Company com a president», ha postil·lat, recordant que Company va obtenir un 72 per cent dels vots en les primàries.

Fuster ha dit també que, al seu entendre, Bauzá no ha «estat a l'altura» i que la decisió no ha «sorprès» el PP de les Balears, tenint en compte «el que ha fet des de l'últim Congrés autonòmic». Així mateix, el secretari general autonòmic ha argumentat que la renúncia de Bauzá «no té molta lògica» i ha censurat que es produeixi «a tres mesos de les eleccions i quatre dies després d'una Convenció nacional en la qual es va marcar la línia política del partit», amb la qual el PP balear actual està «plenament alineat», segons Fuster.

«En el PP balear compartim plenament el projecte de Pablo Casado i del PP nacional, però això és complementari amb defensar les nostres particularitats, i la nostra manera de ser mallorquins, menorquins, eivissencs i formenterencs», ha subratllat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.