Setmanari d'informació local - 138 anys

Fevitur ataca Antoni Noguera per aplicar polítiques en defensa de l’habitatge a Palma

27891

La demanda de Fevitur assenyala el delicte de prevaricació, en un cas on no s’apliquen els dos supòsits que sustenten aquesta acusació. Aquests dos supòsits són: arbitrarietat en la motivació i contravenir una llei amb coneixement de causa.

Des de MÉS per Palma han explicat aquest divendres que, per una banda, no hi ha arbitrarietat en la motivació: la iniciativa de la regulació venia marcada per la Llei de turisme, per l’aprovació en ple de Cort de la iniciativa popular de la FAAVV, però la motivació de l’expedient i la resolució final de regulació del lloguer turístic està basada en informes tècnics i en l’interès general.

La portaveu de MÉS per Palma, Neus Truyol, ha assenyalat que estan en joc «dos models de ciutat: el model de ciutat dels interessos d’uns pocs o el que posa a les persones al centre de les polítiques públiques».

«Des de MÉS continuarem defensant les polítiques per garantir l’accés a l’habitatge», ha manifestat Truyol. «De la mateixa manera que sempre es defensaran els interessos dels residents per damunt dels turístics, MÉS continuarà implantant polítiques valentes per defensar l’interès general», ha afegit.

Per això, des de la formació ecosobiranista es defensa que el que ha fet el batle Antoni Noguera i l’equip de Govern ha estat donar compliment a un acord de plenari, una proposta presentada com a iniciativa popular per la Federació de les Associacions de Veïnats de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.