Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort aprova apujar un 2,44 % les tarifes de taxi a Palma

28211

El regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de Palma, Joan Ferrer, ha anunciat aquest dijous l'aprovació del Consistori d'un augment general del 2,44 per cent en els taxis que operin a Palma.

En declaracions als mitjans, Ferrer ha explicat que l'actualització de les tarifes del taxi «respon a les demandes del sector» ja que les tarifes portaven congelades des de l'any 2012.

En concret, Cort ha creat un suplement únic de port i aeroport de 4,40 euros en el qual s'inclouen les maletes i ha suprimit els complements per paquet / maleta, la pujada a Na Burgesa, aeroport, interior aeroport i recollida en el Dic de l'Oest.

En aquest sentit, Ferrer ha apuntat que la unificació dels complements del taxi «donarà facilitat i claredat a l'usuari».

D'altra banda, el regidor de Mobilitat ha anunciat l'augment de la tarifa mínima de les carreres a l'aeroport que es concreten en 16 euros de dia i 18 euros de nit.

No obstant això, per a aquelles persones que disposin de la Targeta Intermodal o de la Targeta Ciutadana la tarifa continuarà en el 13 euros aplicables de moment.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.