Setmanari d'informació local - 138 anys

La Setmana de la Mobilitat de Palma, finalista dels Premis EUROPEANMOBILITYWEEK 2018

28315

La Setmana de la Mobilitat de Palma, que organitza l’Àrea de Mobilitat, ha quedat finalista dels Premis EUROPEANMOBILITYWEEK 2018 i el Premi a la Planificació de la Mobilitat Urbana Sostenible (SUMP) que atorga la Comissió Europea. Els guardons reconeixen a les autoritats locals que demostren importants esforços per promoure la mobilitat urbana sostenible, mentre que el premi SUMP distingeix una excel·lent planificació de la mobilitat urbana sostenible.

Els finalistes del Premi EUROPEANMOBILITYWEEK 2018 per a municipis més grans han estat, a més de Palma, Gdynia (Polònia) i Lisboa (Portugal). De Palma, el jurat ha destacat la decisió de celebrar dos dies sense cotxes per a ressaltar l'espai urbà que es podia obtenir sense vehicles. Els guanyadors seran anunciats en una cerimònia a Brussel·les (Bèlgica) el 21 de març de 2019.

La Setmana de la Mobilitat se celebra entre el 16 i el 22 de setembre de cada any, oferint a les ciutats l'oportunitat de provar alternatives de transport sostenibles. En encoratjar a les persones a triar modes de transport sostenibles, com ara caminar i anar en bicicleta, es poden reduir les emissions de carboni, millorar la qualitat de l'aire i fer que les zones urbanes siguin més agradables per viure i treballar. El 2018, gairebé 2.800 ciutats han participat en la campanya, la xifra de participació més alta fins a la data.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.