Setmanari d'informació local - 138 anys

Marga Plomer encapçalarà la coalició de MÉS i Podem a Calvià

28321

La número 1 de la llista de Podem Calvià, Marga Plomer, encapçalarà la coalició de Podem i MÉS en les eleccions municipals del 26 de maig en les quals el coordinador de MÉS per Calvià, Rafel Sedano, es presentarà com a número dos.

Així ho ha informat la formació ecosobiranista, qui ha detallat que la candidatura unitària, que s'ha presentat aquest dimarts, «manté la porta oberta» a la suma d'altres forces polítiques. Així mateix, han avançat que l'economia diversificada, les polítiques socials, la protecció de territori i el feminisme seran els eixos principals de la candidatura.

«Una altra manera de fer política és possible i s'ha demostrat als ajuntaments del canvi, tenim clares nostres prioritats i per a qui varem governar: la gent», ha destacat Plomer, qui ha afegit que «junts es poden solucionar molts de problemes», en referència a la «falta d'habitatge o al treball precari».

Per part seva, Sedano ha apuntat que la coalició és «l'alternativa progressista i real a un pacte de la dreta i dels poderosos de Calvià». Finalment, la número 2 de MÉS per Mallorca al Parlament, Fina Santiago, ha destacat que la coalició «és la millor garantia d'assegurar que l'Ajuntament de Calvià faci polítiques de canvi».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.