Setmanari d'informació local - 138 anys

Yllanes acusa PP i Cs d'utilitzar ETA en campanya «per a guanyar vots»

29417

El candidat de Podem a la Presidència del Govern, Juan Pedro Yllanes, ha defensat el míting de Ciudadanos a Renteria, encara que ha lamentat que el PP i la formació d'Albert Rivera hagin introduït en campanya a ETA «per a guanyar vots».

Després que Rivera fés el míting en un ambient de gran tensió, envoltat per centenars de persones que protestaven contra la seva presència a Renteria, Yllanes ha defensat que s'organitzin actes polítics en qualsevol lloc del territori espanyol, però ha assenyalat que l'actitud de PP i Ciudadanos pot provocar situacions com la viscuda a Renteria.

«Aquests actes en determinats llocs poden provocar una reacció com el que es va produir a Renteria», ha explicat. «T'has de sotmetre al fet que hi hagi grups crítics que puguin alterar l'ordre de l'acte, simplement això», ha exposat Yllanes en unes declaracions a la Sexta. En aquest sentit, el jutge ha subratllat que PP i Ciudadanos «s'ho haurien de fer mirar per introduir ETA només per a aconseguir vots que no poden aconseguir d'una altra manera».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.