Setmanari d'informació local - 138 anys

Música i jocs per als més petits a la V Fira del llonguet a Es Pil·larí

29609

La V Fira del llonguet, que es durà a terme aquest diumenge a Es Pil·larí (Palma), inclourà prop de 70 punts de venda i exposició i venda del tradicional panet palmesà, a més de comptar amb un showcooking de llonguets gurmet.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, fins a 15 forns i pastisseries oferiran els tradicionals llonguets, així com altres productes de pastisseria local. També hi haurà demostracions artesanals d'elaboració de pa i altres productes no alimentaris.

Com és habitual, es lliurarà el premi al millor llonguet, i com a novetat. A més, s'habilitarà per part de l'Ajuntament una zona especial d'aparcament per als vehicles de persones amb mobilitat reduïda, ambulància i altres serveis de protecció civil.

Amb una previsió de participació d'unes 20.000 persones, es disposarà un espai públic municipal com a aparcament del públic en general. Es reservarà l'ús d'espais per al muntatge de llocs i amb tall de trànsit des de les 8.00 hores del dissabte, i el desmuntatge es durà a terme des de les 20.00 fins a les 23.00 hores del diumenge, com indicaran tant des del Departament de Mobilitat com des de la Policia Local.

També s'augmentarà la freqüència de la línia 31 de bus des de la Porta de Sant Antoni, que el diumenge passarà cada 20 minuts.

Música i jocs per als més petits
Quant a l'apartat d'espectacles, l'Ajuntament ha previst que les actuacions durin de les 18.30 a les 24.00 hores. En concret, hi haurà música swing i 'revival' a càrrec de diversos grups i cantautors.

Finalment, per als més petits, també es farà un espectacle i podran gaudir de jocs tradicionals de fusta.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.