Setmanari d'informació local - 139 anys

Sóller 2010 deixarà usar la targeta de resident d’ORA a tota la zona blava

59609
SOLLER. CIRCULACION. La Vila instal·la un senyal que impedeix l’entrada als no residents per Isabel II. Més i PSOE critiquen el caos que es genera a Cetre | R.S.S.

L’empresa pública Sóller 2010 deixarà usar de manera provisional la targeta que tenen els residents d’ORA en la zona marcada en blau. La mesura estableix que en breu, els residents de Sóller podran ampliar l’àrea que tenen assignada per estacionar el seu vehicle al centre en els aparcaments i en altres carrers del poble. De totes maneres, aquest canvi no afecta els residents del Port, lloc on continuarà amb la mateixa assignació «a causa de la diferència d’habitants respecte de Sóller», explicà el regidor de Governació, Carlos Darder.

D’aquesta manera, Sóller 2010 ha iniciat l’estudi per modificar l’ordenança que permetrà «durant la temporada alta fer aquesta excepció fins que tenguem establert el nou pla de mobilitat», afegí.
El regidor insistí que la mesura s’ha pres per donar una solució immediata a la demanda de la plataforma SOS Residents.

Restringir el trànsit

Per tant, a més d’això, Policia instal·larà un multòmetre al senyal instal·lat a l’entrada d’Isabel II. Així, aquesta mesura «deixarà de ser dissuasòria i servirà per restringir el trànsit». També, es posarà un senyal de prohibit cap al Mercat, que passarà a ser una via d’un sol sentit per evitar els embossos cap aquesta via.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.