Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP es presenta com «la primera opció del centredreta» en el sus de la campanya

30021

El candidat del PP a la presidència del Govern, Biel Company, ha assegurat aquest dijous que el PP és «la primera opció amb molta diferència del centredreta» i ha afegit que el partit que lidera «surt a guanyar» les eleccions municipals, insulars, autonòmiques i europees del pròxim 26 de maig.

Així s'ha expressat durant la tradicional aferrada simbòlica de cartells que dóna inici a la campanya electoral en un acte en el qual també han estat presents el candidat del PP al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, el candidat a l'Ajuntament de Palma, Mateu Isern, i la candidata al Parlament Europeu, Rosa Estaràs.

«L'enquesta publicada aquest dijous pel Centre de Recerques Sociològiques (CIS) confirma que som la primera força de centredreta a les Illes», ha reiterat Company, qui així mateix ha considerat que el PP és«"l'única alternativa de centredreta al Govern d'Armengol amb comunistes i nacionalistes».

Sobre la campanya, el líder del PP ha incidit que la faran «amb il·lusió, en positiu i amb propostes» encara que ha censurat al Govern liderat per la presidenta de l'Executiu, Francina Armengol, en titllar-lo de «radical i sectari per ser incapaç de resoldre els problemes reals de les persones».

Sota el lema 'Ho farem bé', ha assegurat que «segur que alguna vegada ens hem equivocat, però hem fet molt pel benestar d'aquestes Illes i estam llestos per a tornar-ho a fer», ha resolt.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.