Setmanari d'informació local - 138 anys

Casado torna a parlar de Països Catalans en el seu míting de campanya a Palma

30143

El president del Partit Popular, Pablo Casado, ha vengut aquest dimarts a Mallorca en el marc de la campanya electoral. Durant l'acte que ha tengut lloc al restaurant Varadero de Palma, el líder del partit ha tornat a parlar de Països Catalans. «Les Balears no són l'annex d'uns Països Catalans imaginaris i ruïnosos encara que l'esquerra pancatalanista intenti manipular la història defensant una cosa que mai ha existit», ha dit.

No és la primera vegada que Casado ve a Mallorca a parlar sobre la unitat nacional dels catalanoparlants, el passat mes de desembre ja ho va fer durant el seu míting en el marc de la presentació de candidatures a les autonòmiques i municipals.


En aquesta línia, ha subratllat que des del PP es garantirà «la llibertat de les famílies de triar l'educació dels seus fills amb l'objectiu que la llengua de les Balears i el castellà, llengua comuna de la nació, vagin de la mà».

Al seu judici, s'ha de garantir que «els pares puguin decidir quina educació volen per als seus fills, així com l'accés a la funció pública sense discriminació per no parlar català». «Crec que precisament això és el que estava demanant la societat balear», ha afirmat.

Així mateix, Casado s'ha mostrat «orgullós» del treball del PP a les Balears i ha insistit que la formació té «el millor equip de candidats i al millor i futur president de la regió, Biel Company». «Tens el millor programa, l'experiència necessària i la ambició més gran de futur per a canviar les coses, i el mateix puc dir dels candidats a la batlia de Palma, Mateu Isern, i al Consell, Llorenç Galmés», ha defensat dirigint-se a Company.

Finalment, en relació a la candidata a les eleccions europees, Rosa Estaràs, Casado ha assegurat que Estaràs «sempre ha barallat pels interessos de les Balears» i ha incidit en «la importància d'aquestes eleccions precisament per a una comunitat autònoma insular com són les Balears».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.