Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Institut d'Investigació Sanitària incorpora nous investigadors

30845
Imatge dels nous investigadors que s'incorporen a l'Institut. | CAIB

La consellera de Salut en funcions, Patricia Gómez, ha participat aquest divendres en l'acte de benvinguda als 18 joves qualificats que s'han incorporat a l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) a través del programa JoTReSdOS, i als 10 investigadors contractats a través del programa FOLIUM.

Gómez ha donat la benvinguda als 28 nous contractats i ha destacat que puguin «desenvolupar els seus coneixements i experiència en un institut d'investigació sanitària que enguany ha obtingut l'acreditació de l'Institut de Salut Carlos III».

«Estic segura que serà una experiència inoblidable i molt enriquidora. Suposa una gran oportunitat per a tots i totes vosaltres, ja que entrau a formar part d'un institut d'investigació sanitària de primer nivell en el qual, sens dubte, podreu desenvolupar tots els vostres coneixements, guanyar una experiència única, compartir amb professionals molt qualificats i implicats i gaudir d'un molt bon entorn de feina», ha assenyalat.

El projecte JoTReSdOS forma part del Programa "SOIB Joves-Qualificats Sector Públic Instrumental/Ajuntaments 2019", el qual promou la contractació de joves en situació d'atur d'entre 18 i 29 anys amb l'objectiu que adquireixin experiència laboral sobre els aspectes que han estudiat prèviament (estudis universitaris o grau superior de formació professional).

Els contractes són en modalitat de pràctiques, tenen una durada de 15 mesos, els promou el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i els financen el Servei Públic d'Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu (FSE).

A l'acte han assistit també la directora general d'Acreditació, Docència i Recerca en Salut en funcions, Margalida Frontera; el director científic de l'IdISBa, Miquel Fiol, i el director gerent de l'IdISBa, David Martínez.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.