Setmanari d'informació local - 138 anys

El centre de Flassaders de Palma acollirà la 20a Universitat d'Estiu d'Estudis de Gènere

31513

El centre de Flassaders de Palma acollirà des del pròxim 9 de juliol fins al 12 la vintena edició de la Universitat d'Estiu d'Estudis de Gènere (UEEG), organitzada per la Universitat de les Illes Balears (UIB).

Segons ha informat la UIB, la conferència inaugural la impartirà la periodista i llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat de Barcelona Montserrat Boix, que ha creat 'Dones en Xarxa', una de les xarxes més importants d'intercanvi d'informació a través d'Internet sobre drets humans de les dones i apoderament.

Així mateix, al llarg de les diferents sessions intervindran, entre altres, el catedràtic del Departament de Psicologia Experimental de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Granada, Jesús López Megías, que impartirà la conferència 'Feminisme i recerca psicosocial: un trajecte d'anada i tornada'.

També la catedràtica en Dret Penal i Criminologia a la Universitat Pompeu Fabra, Elena Larrauri Pijoan, que oferirà la conferència 'Una anàlisi feminista del sistema penal, vint anys després' i la catedràtica d'Història Antiga de la Universitat de Granada, Càndida Martínez López, amb la conferència 'Repensar la història. Una reflexió des d'Arenal. Revista d'Història de les Dones'.

En el marc de la UEEG, els participants també podran participar en els diferents tallers que s'han organitzat com, per exemple, l''Abordatge de les violències sexuals des d'una perspectiva feminista', els 'Antirumors sexistes' i 'Medi ambient, salut i gènere'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.