Setmanari d'informació local - 138 anys

Es preveu que es lloguin prop de 90.000 vehicles aquesta temporada a les Balears

32035
El preu mitjà del lloguer de cotxes és de 35 euros per dia. | E.P./Arxiu

El president de l'Associació de Vehicles de Lloguer de Balears (Aevab), Ramón Reus, ha estimat que prop de 90.000 vehicles procedents de 'rent a car' es llogaran aquesta temporada en l'arxipèlag balear.

Reus ha assegurat que les reserves d’enguany segueixen les previsions esperades. «Fins a Setmana Santa ha anat molt bé. Maig i juny han estat més fluixos, i al juliol estem treballant amb el 75 i el 80 per cent de la flota».

Si bé la forquilla de preus varia en funció de l'empresa de lloguer, el preu mitjà és d'uns 35 euros per dia. Per període de temps llogat, la mitjana se situa entorn dels quatre dies.

D'altra banda, Reus ha assenyalat que la competència creixent de països com Tunísia, Egipte o Grècia ha provocat alguns canvis en la política de vendes. «Hem hagut de baixar els preus per a competir amb aquests països», ha apuntat.

No obstant això, el president d'una de les principals associacions de lloguer de cotxes a les Balears ha apuntat que, malgrat la competència, l'objectiu del sector a Balears és ara «fomentar la qualitat, més que la quantitat».

«Els últims anys va haver-hi un creixement notori, ara ens estem donant compte que aquesta temporada no serà com les dos anteriors, però ens convé millorar la qualitat. S'està fent un esforç enorme en el sector perquè això sigui així», ha explicat Reus.

En aquest sentit, Reus ha declarat que un dels esforços del sector per a obtenir aquesta qualitat, va ser la signatura d'un codi de bones pràctiques amb la Direcció General de Consum del Govern, un document per a evitar, entre altres aspectes, que certes empreses oferissin cotxes a menys de cinc euros per dia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.