Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSIB lamenta la nova convocatòria electoral i demana a la ciutadania que no «es resigni»

33301

El diputat del PSIB en el Congrés Pere Joan Pons ha lamentat la nova convocatòria d'eleccions, però ha demanat a la ciutadania que «no es resigni i que expressi en les urnes el que ja va dir el 28 d'abril i el 26 de maig». Pons ha assegurat que no és el que desitjaven «en cap cas» i ha explicat que entén i comparteix «el sentiment de frustració de tanta gent que ja es va expressar en les urnes».

El diputat ha assegurat que el que varen demostrar els anteriors comicis és que el PSOE «és el que representa la majoria social, el que la ciutadania vol que doni solució als seus problemes i el que ha de motivar les transformacions socials que necessita el país», i ha recordat que el PSOE «ha guanyat totes les convocatòries electorals celebrades aquest any».

Pel que fa a les Balears, Pons ha destacat la «coherència» del PSIB que, segons la seva opinió, han defensat una metodologia de formació de govern «basada en la negociació d'un full de ruta compartit». «Hem posat damunt de la taula un programa progressista amb 370 mesures valentes i pactades amb tota la societat civil que ni s'ha volgut debatre», ha lamentat.

Finalment, el diputat del PSIB ha volgut deixar clar que han treballat «per un Govern de legislatura, no d'investidura» perquè consideren que el país «necessita un Govern fort, estable, liderat per Pedro Sánchez i capaç de donar resposta als reptes de les Balears» com són l'aprovació de la part fiscal del REIB, un nou sistema de finançament o uns Pressupostos Generals «justos».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.