Setmanari d'informació local - 138 anys

Salom (PP) assegura que si governen posaran 100.000 habitatges de lloguer a l'abast dels joves

34413
El PP ha centrat el seu acte de campanya amb els joves. | PP Balears

La cap de llista al Congrés, Marga Prohens, i els candidats al Senat per Mallorca Maria Salom i Javier Bonet han explicat aquest dissabte les propostes per als joves que presenta el Partit Popular de cara a les eleccions del pròxim 10 de novembre. Ocupació i habitatge són els dos eixos principals sobre els quals han insistit els candidats populars durant l'acte celebrat a Palma.

«El PP presenta un programa extraordinari per als joves. Tornarem a generar ocupació aplicant una gran baixada d'imposts i tornarem a impulsar l'economia i això és el millor perquè els nostres joves tinguin el futur que desitgen», ha declarat la candidata al Senat Maria Salom en declaracions als mitjans.

En matèria d'habitatge, la candidata ha anunciat el compromís del PP de «crear 100.000 habitatges de lloguer perquè els joves tinguin més fàcil l'accés a un habitatge i poder emancipar-se».

Salom ha reiterat que el PP surt a guanyar aquestes eleccions «perquè és necessari que Casado tregui un diputat més per a desbloquejar la situació del país». «Si el PP guanya, hi haurà Govern, hi haurà estabilitat i governarem des de la concòrdia, des de la Constitució, des de la serenitat i des de la fermesa, per a tots els espanyols i per tot el que ens uneix».

La candidata popular ha insistit que fa falta «un partit com el PP per tal de garantir el compliment de la Constitució i l'ordre a Catalunya, d'una banda, i per una altra, afrontar la crisi econòmica que arriba».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.