Setmanari d'informació local - 138 anys

La Loteria de Nadal deixa 1,5 milions d'euros a les Balears

35585
La Loteria de Nadal deixa 1,5 milions d'euros a les Balears. | E.P.

El Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal, celebrat aquest diumenge, ha repartit també una mica de sort a les Balears. En general, a tot l'Arxipèlag, s'han repartit gairebé 1,5 milions d'euros, la major part a Eivissa. A Mallorca, s'han repartit només 18.000 euros de diversos dècims de tres cinquens premis.

El primer dels premis ha estat el 06.293, venut a Palma. Un dècim d'aquest número es va dispensar en l'administració del carrer Antoni Frontera, a l'administració La Pepita de Oro. El mateix número també es va vendre a Eivissa. Un total de 190 dècims que han deixat en aquella illa un total d'1,14 milions d'euros. A Eivissa, a més s'ha venut tres altres dècims d'un cinquè premi, el 81.610.

Els altres dos cinquens es van vendre a la Part Forana. A Consell, l'administració de Cati i Andreu Ferrer van dispensar almenys un dècim del número 74.770. L'altre cinquè, el 66.212, es va vendre per terminal en l'administració de Manacor. La loteria, de moment, no sap si d'aquest número va poder vendre més d'un dècim.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.