Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] La Plataforma Crida es reactiva contra l'avantprojecte educatiu del Pacte

36835

La Plataforma Crida ha posat en marxa una campanya en defensa de l'educació pública. Però aquesta vegada no és contra el PP, sinó contra el Govern del Pacte.

L'organització ha publicat un vídeo a través de les xarxes socials on assenyalen «les bases» que consideren que hauria d'incloure una nova llei d'educació. Es tracta de valors com l'equitat, la participació, la laïcitat, la comunitat, la inclusió, la igualtat i la cooperació, entre d'altres.

Cal recordar que la Plataforma per una educació pública de qualitat va demanar als docents que duguessin camisetes verdes cada dimecres el passat gener, quan la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca va anunciar la retallada de les dotacions econòmiques de més de 200 centres educatius.

És evident, doncs, que l'avantprojecte de la llei d'educació del Govern ha suscitat nombroses crítiques entre la comunitat educativa, però també dins el sector cultural, ja que l'Obra Cultural Balear també va mostrar el seu desacord pel que fa a la política linqüística de l'avantprojecte.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.