Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 135 anys

Armengol fa una crida massiva per «tornar a omplir els carrers» aquest 8 de març

37303

Imatge del Sopar de la Dona organitzat pel PSIB d'Inca.

PSIB-PSOE

Més de 200 persones han participat aquest divendres en el tradicional Sopar de la Dona que organitzen cada any el PSIB d'Inca, que enguany ha arribat a la setzena edició, i en el qual la secretària general del PSIB-PSOE i presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha fet una crida massiva per «tornar a omplir els carrers» aquest 8 de març, Dia de la Dona.

Armengol, d'aquesta manera, ha reivindicat la commemoració arreu del Dia de la Dona, emfasitzant que mentre «les dones cobrin menys que els homes per fer la mateixa feina, els problemes derivats de la conciliació recaiguin de forma especial en mans de la dona i, de forma dramàtica, moltes dones siguin maltractades i assassinades només per ser dona» serà necessari seguir «reivindicant i lluitant, homes i dones junts, per construir una societat igualitària».

La secretària general dels Socialistes de les Balears, així mateix, ha volgut posar en relleu els avenços en matèria d'igualtat assolits les darreres dècades, impulsats tots gràcies a lleis progressistes. «Sempre que ha governat l'esquerra hem avançat en termes d'igualtat, però també és cert que queda molt de camí per recórrer».

A l'acte també ha participat la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, qui ha insistit en el missatge de la mobilització el 8M, per «reivindicar el paper de la dona, la igualtat real i la lluita contra la violència masclista». De la mateixa manera, Virgilio Moreno, batle d'Inca, ha assegurat que «cal lluitar contra els missatges que provenen de la dreta i l'ultra dreta» en matèria de feminisme.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris