Setmanari d'informació local - 138 anys

Els càrrecs públics de la Serra de Tramuntana es reuneixen per fer front als reptes comuns

37327
Imatge de la reunió de càrrecs públics de la Serra de Tramuntana. | dBalears

Aquest dissabte ha tingut lloc a la finca pública de Raixa la Trobada de càrrecs públics de la Serra de Tramuntana, una jornada de reflexió i diàleg entre càrrecs polítics, adreçada a representants municipals, insulars i del Govern que tenen relació directa amb la gestió de la Serra de Tramuntana.

A la jornada, han assistit la presidenta del Consell, Catalina Cladera, amb els seus consellers de Territori, Maria Antonia Garcies, i de Mobilitat, Iván Sevillano, i els directors insulars d'Urbanisme, Luis Corral; Territori, Miquel Vadell; i Paisatge i Residus, Patricia Arbona. Per part del Govern de les Illes Balears, ha assistit el conseller de Medi ambient i Territori, Miquel Mir; el director general d'Espais Naturals i Biodiversitat, Llorenç Mas; i el d'Agricultura i Ramaderia, Biel Torrens. Pel que fa a la representació dels responsables de la gestió municipal, han assistit 10 batles/sses i 7 regidors/res, comptant amb la representació de 15 municipis.

Aquest encontre ha estat impulsat per l'associació Tramuntana XXI, en col·laboració amb el Consell de Mallorca, amb l'objectiu de conèixer de primera mà la percepció dels diferents responsables polítics de la Serra, sobre quines són les qüestions prioritàries per millorar l'estat social, ambiental i econòmic de la Tramuntana. A més, la voluntat de l'encontre ha estat posar els fonaments per a possibles iniciatives de col·laboració i sinergies entre administracions en favor de la Serra.

Ha estat una jornada de treball al voltant de sis grans eixos: gestió forestal i sector agrícola; subvencions i recursos tècnics; mobilitat i problemàtica de renous i perillositat sobre la Ma-10; urbanisme, habitatge, infraestructures i serveis públics; turisme i ús públic; i governança i participació. La jornada ha permès generar un major coneixement de la situació i possibilitats de la Serra, i del paper concret i prioritats de cada organisme.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.