Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern assegura que vetlla pel funcionament de la comunitat universitària

38289

El Govern ha llançat aquest dijous un «missatge de tranquil·litat» i ha assegurat que vetlla pel bon funcionament de l'educació universitària durant l'estat d'alarma.

En un comunicat, la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca ha indicat que des que es va declarar la pandèmia del coronavirus, ha estat «en continu contacte» amb al costat de la UIB i l'Agència de Qualitat Universitària de les Balears (Aquib) per a coordinar les actuacions i la presa de decisions i arribar a acords per al desenvolupament de la docència durant el confinament. Així, la Conselleria ha expressat la seva intenció «d'assegurar el mínim impacte» sobre l'aprenentatge dels estudiants.

A més, el Govern i l'Aquib han donat suport a diferents iniciatives de la UIB, com la decisió del rector, Llorenç Huguet, que la docència sigui no presencial fins al final del curs; o la instrucció del vicerector de Docència sobre l'ampliació i el desenvolupament del protocol d'actuació en l'adaptació de la docència presencial a la docència no presencial.

La Conselleria també ha valorat que es plantegés la possibilitat que algunes activitats acadèmiques es puguin fer de manera presencial, salvaguardant sempre la salut i la seguretat de la comunitat universitària.

Així, el Govern ha volgut «subratllar la total confiança en la labor que desenvolupa la Universitat en aquests moments» i reconèixer «l'esforç que duu a terme tota la comunitat universitària per a fer front a aquesta situació d'excepcionalitat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.