Setmanari d'informació local - 138 anys

Petra, Campanet, Sineu i Ferreries són alguns dels municipis sense horaris per sortir a passejar

38913

Un total de 27 municipis de les Balears amb menys de 5.000 habitants no tendran horaris restringits per a sortir a passejar o fer esport a partir d'aquest dissabte, després de les mesures anunciades aquest dijous pel ministre espanyol de Sanitat, Salvador Illa.

En concret són Ariany, Banyalbufar, Búger, Campanet, Consell, Costitx, Deià, Escorca, Estellencs, Ferreries, Fornalutx, Lloret, Llubí, Mancor de la Vall, Maria de la Salut, Es Migjorn Gran, Montuïri, Petra, Puigpunyent, ses Salines, Sant Joan, Santa Eugènia, Selva, Sencelles, Sineu, Valldemossa i Vilafranca.

Per a la resta de pobles amb més de 5.000 habitants i ciutats, el Govern permetrà sortir a fer esport de manera individual i passejar amb una altra persona amb la qual es convisqui una vegada al dia a partir del 2 de maig i en unes franges horàries determinades: entre les 6.00 i 10.00 del matí i entre les 20.00 i 23.00 de la nit.

L'esport a l'aire lliure haurà de realitzar-se en el mateix municipi de residència, mentre que en el cas dels passejos no podrà un allunyar-se a més d'un quilòmetre de distància del seu domicili. En la mateixa ordre, es restringeix l'horari dels passejos ja permesos per als menors de catorze anys entre les 12.00 del migdia i les 19.00 hores, amb l'objectiu que les persones autoritzades a sortir de les seves coses una vegada al dia no es concentrin en les mateixes hores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.