Setmanari d'informació local - 138 anys

Ferrà demana si la reactivació de vols internacionals respon a mesures sanitàries o a pressions de les mateixes aerolínies

El diputat de MÉS per Mallorca Josep Ferrà ha intervengut aquest dimarts al Parlament per debatre amb el conseller de Mobilitat, Marc Pons, la gestió que han fet les diferents institucions competents de la mobilitat durant l'Estat d'Alarma i la desescalada. Ferrà ha demanat «prioritzar el dret a la salut en la desescalada però alhora ponderar aquest dret amb altres, com ara el dret de moviment».

Així mateix, Ferrà ha denunciat que «vàries aerolínies varen decidir pel seu compte que el coronavirus s’havia acabat» i ha demanat si la reactivació de vols internacionals «respon a mesures sanitàries avalades per la Unió Europea o bé respon a pressions de sectors econòmics i les mateixes aerolínies?».

A més d'explicar que la seva «principal preocupació és que les mesures venguin avalades per criteris científics i sanitaris» i demanar que «no es cedeixi a la pressió de sectors o lobbies concrets», Ferrà ha demanat que es tengui en compte també la importància de l'economia i de la llibertat de moviment a l'hora de planificar el pas cap a l’anomenada 'nova normalitat'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.