Setmanari d'informació local - 138 anys

El Sindicat de Periodistes demana recuperar les rodes de premsa presencials

El Sindicat de Periodistes de les Balears (SPIB) ha assenyalat que és «essencial» recuperar «al més aviat possible» les rodes de premsa presencials convocades pel Govern i la resta d'administracions, davant el procés de desescalada del confinament per la crisi del coronavirus.

El sindicat ha indicat que això és necessari «per a l'exercici òptim de la tasca de control de l'opinió pública sobre el poder polític i el dret a la informació de la ciutadania». «Donam per descomptat que en aquestes convocatòries es garantiran les mesures de seguretat pertinents», ha afegit el SPIB.

El Sindicat de Periodistes de les Balears s'ha ofert a col·laborar per a informar els professionals de la comunicació i, si fos necessari, reforçar la conscienciació quant a la necessitat de respectar les mesures de seguretat per a evitar contagis de coronavirus. D'altra banda, han reclamat que, mentre es mantenguin les circumstàncies excepcionals d'alerta sanitària, es continuï oferint l'opció alternativa de transmissió en línia i de preguntes via WhatsApp.

«Confiam que la mateixa Administració que anima a mantenir el teletreball durant els pròxims mesos garantirà que el treball dels professionals es pugui desenvolupar amb la màxima funcionalitat gràcies a aquesta doble via de comunicació indiferentment del lloc de residència», han finalitzat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.