Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pla del Consell 'Mallorca reacciona' destina 300.000 euros a la promoció turística dels municipis

'Mallorca reacciona' destina 300.000 euros a la promoció turística dels municipis. | dBalears/Arxiu

La Fundació Mallorca Turisme ha convocat, en el marc del Pla de reactivació 'Mallorca reacciona', subvencions per a la promoció turística dels municipis per un valor total de 300.000 euros.

Segons ha informat el Consell de Mallorca aquest dissabte, es tracta d'una de les actuacions previstes en l'eix econòmic d'aquest pla, que pretén fer front a les conseqüències econòmiques i socials derivades de la crisi sanitària del coronavirus.

En aquest sentit, la presidenta de la institució insular, Catalina Cladera, ha destacat que «és la primera vegada que es treu aquesta línia d'ajudes, que són recursos per als ajuntaments, que podran finançar actuacions a favor del turisme en el seu municipi».

A més, ha afegit, és una línia que «fomenta que els municipis s'impliquin en la promoció de l'illa i de la marca Mallorca, a través dels atractius turístics que es poden oferir als visitants».

Per part seva, el conseller insular de Turisme i Esports, Andreu Serra, ha explicat que així es demostra que el Consell de Mallorca «fa efectiva la seva competència de promoció turística, fent costat també als municipis per dur a terme una acció coordinada i reforçar la col·laboració interinstitucional». Alhora que, ha afegit, «aquestes ajudes contribuiran a reactivar l'activitat econòmica de Mallorca durant la desescalada i en la nova normalitat».

Amb tot, la finalitat de la convocatòria és promoure l'organització d'activitats que fomentin i promocionin el producte turístic local propi, amb incidència en els àmbits de la cultura, l'esport, la naturalesa, la gastronomia i en els productes Premium, turisme de congressos (MICE) i turisme actiu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.