Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca denuncia que només un 2,47% dels contractes d'IB3 són a productores de Menorca o Eivissa

Més per Menorca ha denunciat aquest dijous a la Comissió de control d'IB3 que el 2019 les subcontractacions a productores de Menorca i Pitiüses només varen suposar un 2,47% del total.

Són dades a les que ha pogut accedir la formació menorquinista però que el director general d'IB3, Andreu Manresa, «no ha confirmat», la qual cosa ha decebut «profundament» els ecosobiranistes, que també han mostrat la seva insatisfacció per la «manca de solucions del director de l'ens públic per fer apujar aquest percentatge».

La diputada Patrícia Font ha explicat, durant la comissió de control, que la ràdio i televisió pública de les Illes té la finalitat de «promoure un ecosistema d’empreses audiovisuals i ser-ne el motor i que, amb aquest desequilibri en la distribució de recursos, aquest objectiu no s'aconsegueix».

Això, malgrat que del 2018 al 2019 hi ha hagut un gran increment de subcontractacions. De 5.113.000 euros s'ha passat a 9.584.000 euros per a petits programes (d'aquesta xifra en queden exclosos, els informatius que fa Mediapro a través de LiquidMedia).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.