Setmanari d'informació local - 138 anys

Els partits del 'Pacte' es comprometen a consensuar amb MÉS per Menorca el decret de reactivació econòmica

Els grups parlamentaris PSIB, MÉS per Mallorca i Unides Podem s'han compromès aquest divendres a impulsar un calendari de reunions amb MÉS per Menorca per a «treballar consensos» per al decret de mesures econòmiques per la COVID-19, que inclou l'ampliació d'hotels fins a un 15%, i que s'ha de tramitar com a projecte de llei després d'acordar-ho el Parlament.

Els tres partits han difós un comunicat conjunt en el qual afirmen que incrementaran els «esforços per a aconseguir el màxim consens possible», si bé puntualitzen que la seva intenció és prioritzar l'acord «entre les forces progressistes i d'esquerres de l'arc parlamentari».

Cal recordar que MÉS per Menorca va ser especialment crítica amb el decret i el seu vot, al costat del de la resta de l'oposició, va permetre la tramitació com a projecte de llei. Els tres partits reafirmen la seva «voluntat de cooperació i responsabilitat per a aportar eines per a fer front a la crisi», i recalquen que consideren necessari «fer efectiu a curt i mitjà termini els principis que sustenten i donen sentit als 'Acords de Bellver'».

En aquesta línia, recorden que «la responsabilitat és conjunta a l'hora de recuperar el dinamisme de les Balears i definir els plans estratègics del futur», i mantenen que «hi ha un enteniment i col·laboració política per a aconseguir els objectius fixats».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.