Setmanari d'informació local - 138 anys

Palma suma dos quilòmetres de carril bici entre els carrers Andreu Torrens i Andrea Doria

L'Ajuntament de Palma ha informat que aquest dilluns han finalitzat les obres del nou carril bici que connecta els carrers Andreu Torrens i el carrer Andrea Doria, que suma un total de dos quilòmetres més a la xarxa de carrils bici de Palma, que ja disposa de 94 quilòmetres.

En una nota de premsa, Cort ha detallat que aquest carril bici, que ha suposat una inversió d'uns 50.000 euros, ha estat executat entre les àrees d'Infraestructures i Mobilitat Sostenible.

El tinent d'alcalde de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, la regidora d'Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, el president de l'Associació de Veïns del Fortí, Salvador Maimó, el coordinador de Districte Ponent, Manuel Fernández i la directora general de Mobilitat Sostenibe, Irene Nombela, han visitat les obres.

Dalmau ha recordat que l'equip de govern té «el compromís de superar els 100 quilòmetres de carril bici aquesta legislatura» i ha recordat que la crisi sanitària ha incrementat l'ús tant de la bici com els vehicles de mobilitat personal (patinets).

«Treballam per l'emergència climàtica, amb la mateixa recepta hem afrontar la sanitària i per això hem fet aquest treball», ha dit, alhora que ha agraït la implicació en aquest projecte de l'Associació de Veïns de Es Fortí.

«Continuarem fent més espais per a la bici a Palma; treballam amb l'ordenança que limita als 30 quilòmetres per hora la velocitat en el terme municipal i per això encara una ciutat totalment transformadora; els 30 quilòmetres per hora reduiran la sinistralitat i equipessin les velocitats del cotxe a la de les bicis i els patinents el 90% dels carrers», ha explicat Dalmau.

Pastor, per part seva, ha explicat que la intervenció ha suposat una inversió de gairebé 55.000 euros que ha permès millorar l'accessibilitat de tota aquesta zona del Districte Ponent i la seva connexió amb el parc de sa Riera. «Donam suport a tots els projectes que permeten millorar voreres i aquest carril bici, a més, se sumarà a la xarxa de carril bici els quilòmetres del parc de sa Riera», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.