Setmanari d'informació local - 138 anys

UOB es manifesta davant la seu del Govern: «volem més recursos, més docents i més espais»

Una cinquantena de docents, convocats per la Unió Obrera Balears s'han manifestat davant el Consolat de Mar, la seu del Govern, per exigir que el curs comenci amb «més recursos, més docents i més espais» perquè el curs escolar es desenvolupi «amb unes mínimes garanties de seguretat sanitària».

El portaveu d'Unió Obrera Balear (UOB), Josep Palou, ha reclamat a la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca «més recursos, més docents i més espais» perquè el curs escolar es desenvolupi amb seguretat.

Palou ha explicat que les reivindicacions són les mateixes que en l'anterior concentració. En aquest sentit, ha recordat també l'advertiment tant del Col·legi de Metges com del Sindicat de Metges de Balears de retardar el començament del curs escolar a les Illes. «La Conselleria ha decidit no fer cas i amb el pas dels dies hi haurà contagis i brots en els col·legis», ha recalcat Palau.

A continuació, ha assegurat que aquest començament de curs «ha estat enganyós». «En principi sembla que ha estat normal però no s'han incorporat tots els alumnes dels centres i quan hi siguin tots, les possibilitats de contagis augmentaran», ha dit.

Per aquest motiu, Palou ha reconegut que «hi ha molta preocupació» entre els docents i ha assegurat que mantenen la convocatòria de vaga de docents per al dimarts 29 de setembre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.