Setmanari d'informació local - 138 anys

Banderes franquistes a la manifestació contra Sánchez i Armengol convocada per Foro Baleares

Com es pot apreciar a l'esquerra de la imatge, a la manifestació s'hi han pogut veure banderes espanyoles franquistes. | Foro Baleares

Uns centenars de persones han protestat aquest dissabte a Palma contra la «negligent i criminal gestió de la pandèmia» per part dels Governs central i autonòmic.

La manifestació, convocada per Foro Baleares, ha començat a la plaça d'Espanya, ha recorregut el centre de Palma i ha conclòs amb un breu acte davant del Consolat de Mar.

Sergio Bota, president de l'entitat, ha afirmat que els ciutadans de l'Estat espanyol tenen la suficient «dignitat, valentia i coratge» per negar-se a ser governats per uns «incompetents».

Durant el recorregut, els manifestants han onejat majoritàriament banderes espanyoles. En aquest sentit, també s'hi han pogut veure nombroses banderes franquistes preconstitucionals.

Al llarg de la manifestació s'han sentit crits de «dimissió» contra Pedro Sánchez i Francina Armengol, així com càntics de «a por ellos», «terrorisme, abús de poder» o «govern terrorista».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.