Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSOE denuncia que la intenció del batle de Felanitx ha estat «donar el poder al PP des del primer minut»

Imatge de la Comissió Gestora de l'Agrupació del PSIB-PSOE de Felanitx. | dBalears/Arxiu

El PSIB-PSOE ha denunciat aquest dissabte que la intenció del batle de Felanitx, Jaume Montserrat (El Pi), ha estat «donar el poder municipal al Partit Popular des del primer minut, ateses les informacions que assenyalen que El Pi i PP fa dies que negocien per tancar un pacte que 'faci virar Felanitx cap a la dreta'».

«Les notícies que hem conegut avui demostren que la intencionalitat de tota l'operació orquestrada per la batllia i el seu entorn era expulsar el PSIB-PSOE del pacte i aconseguir que el Bloc tampoc no continuàs per poder donar tot el poder al PP», asseveren des de la Comissió Gestora de l'Agrupació del PSIB-PSOE de Felanitx.

Tal com han assenyalat, avui «veim com les negociacions per conformar un pacte de dretes a Felanitx van a bon ritme, fet que confirma la nostra sospita que la ruptura del pacte per part d'El Pi no s'ha donat per cap situació personal ni per cap conflicte intern a cap dels socis que conformaven el pacte progressista, sinó per una decisió del batle de fer un gir a la dreta l'Ajuntament».

A més a més, la Comissió Gestora també destaca que «aquest acord s'està produint sense que hi hagi hagut ni un sol intent per part del batle de reconstruir el pacte que havia governat al municipi des de 2015».

Per tot això, des del PSIB-PSOE han demanat a El Pi que «respongui davant el poble per una operació que suposarà una vertadera decepció per als felanitxers i felanitxeres que varen votar per la continuïtat del pacte de 2015».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.