Setmanari d'informació local - 138 anys

Habtur lamenta que les institucions «ignorin» el sector del lloguer turístic

L'Associació d'Habitatges de Lloguer Turístic (Habtur) ha assegurat que totes les ajudes de les administracions han anat encaminades al sector hoteler i ha criticat el «buit» al qual ha estat sotmès el sector del lloguer turístic per part de les institucions.

Habtur ha assenyalat que a pesar que el gruix turístic ha optat per aquesta oferta d'allotjament sector també passa per dificultats i han lamentat que «no està a l'agenda d'unes institucions que només contemplen al sector hoteler».

«El sector del lloguer turístic s'ha demostrat com una tipologia més segura per a la situació que vivim i les administracions insisteixen a ignorar-nos», han afirmat des de l'associació. Segons han explicat, el decret de reactivació econòmica no contenia ajudes concretes pel sector i a més contemplava la prohibició total de noves altes a Palma.

En aquesta línia, han criticat també l'augment de les taxes d'escombraries en alguns municipis com Manacor o Calvià en un moment de crisi econòmica «sense precedents i després d'una temporada nefasta».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.