Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca presenta una desena de propostes per «preparar» el Govern en la gestionar la crisi

Més per Menorca ha materialitzat en 10 propostes de resolució les iniciatives que ja va anunciar durant el Debat de política general del Govern. Segons han informat, l’objectiu de la majoria de punts és la remodelació del Govern per fer front a la crisi mitjançant una reconstrucció econòmica «en verd».

La primera proposta insta la presidenta a crear un comissionat per a la modernització administrativa que pugui incidir en les diferents conselleries del Governs sense incrementar alts càrrecs ni personal eventual del Govern.

En la mateixa línia, la segona proposta vol que es creï un comissionat per a la reconstrucció econòmica que vetlli pel bon aprofitament dels fons europeus que implica, sobretot, la correcta execució dels projectes.

En la tercera proposta, Més per Menorca demana que s’agrupin en una mateixa conselleria totes les competències i organismes vinculats a la innovació perquè les polítiques en aquest àmbit tenguin més «coherència i capacitat de transformació».

La quarta proposta insta directament a la remodelació del Govern ja que els menorquinistes consideren que l'Executiu d’Armengol no es va configurar per fer front a la crisi actual, una passa prèvia imprescindible per aconseguir la modernització i la reconstrucció econòmica citades anteriorment.

La sisena i setena proposta posen l'accent en la reconstrucció 'en verd'. D'una banda, s’insta el Govern a estudiar l’implantació d’un FP en Energies Renovables i a materialitzar el compromís de fomentar la instal·lació d’aquestes.

La resta de punts són de temàtica variada i pretenen donar resposta a problemàtiques concretes d’aquests darrers mesos: les incidències en la matrícula dels FP, la falta d’atenció presencial als fillets educatius amb necessitats especials, els ajuts que encara no s’han resolt de l’any 2018 per a millorar l’accessibilitat als habitatges, o la proposta de delegació dels recursos hídrics al Consell Insular de Menorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.